کودهای اوره، پتاسه و فسفاته همزمان بین کشاورزان کرمانشاه توزیع می‌شود

کودهای اوره، پتاسه و فسفاته همزمان بین کشاورزان کرمانشاه توزیع می‌شود
مدیران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و تعاون روستایی کرمانشاه توافق کردند که کودهای اوره، فسفاته و پتاسه را به صورت همزمان تحویل کارگزاری‌های توزیع وابسته به شبکه تعاون روستایی استان برای توزیع بین کشاورزان قرار دهند.
: 2486

به گزارش کشاورزان پرس به نقل از ایرنا، مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه این باره گفت: توزیع همزمان کودهای شیمیایی سبب می‌شود کشاورزان فقط یکبار برای تهیه انواع کود به کارگزاری های توزیع مراجعه کنند و همچنین از توزیع کُند کود اوره جلوگیری می شود.

«ایرج صفایی» افزود: ۸۶ کارگزاری شهرستانی توزیع کود شیمیایی وابسته به شبکه تعاون روستایی در استان در حال فعالیت است که سه کارگزاری استانی شامل اتحادیه تعاونی‌های روستایی و تولید استان و همچنین اتحادیه شرکت‌های تعاونی روستایی شهرستان کنگاور نسبت به تامین و توزیع انواع کودهای شیمیایی میان کارگزاران شهرستانی اقدام می کنند. 

وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن انواع کودهای شیمیایی میان کارگزاری های وابسته به شبکه تعاون های روستایی استان توزیع شده است. 

«سهراب مصطفی» مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمانشاه هم گفت: با اخذ تضامین لازم از همه کارگزاری های استان به منظور حسن انجام کار، کودهای اوره، پتاسه و فسفاته به صورت همزمان میان کارگزاری ها توزیع خواهد شد تا در اسرع وقت در دسترس کشاورزان استان قرار گیرد.

به گزارش کشاورزان پرس به نقل از ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می‌کند.

کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان‌های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که

از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

رفتن به بالا