به گزارش کشاورزان پرس به نقل از ایرنا رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طی ۱۰ ماهه سال جاری ۹ هزار و ۷۹۶ نمونه انواع نان سنتی مورد بررسی قرار گرفته است که متوسط کیفیت این نوع نانها ۸۶.۱ درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار دارد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از شرکت بازرگانی دولتی ایران، «حیدرعلی نصر» افزود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نانها در سرتاسر کشور به دست آمده، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸ ردصد، نان تافتون ۸۲ درصد و نان لواش ۸۷ درصد برای ۱۰ ماه از سال گزارش است.
رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشانکرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان میدهد.
نصر اضافهکرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سالجاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.
وی همچنین از آزمایش ۹ هزار و ۱۹۱ نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.
ثبت نظرات و دیدگاه شما