مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری :

میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: اصلاح و بازسازی باغات در بهبود کمی و کیفی محصول مؤثر خواهد بود و تولید محصول باکیفیت و مطابق استانداردهای روز دنیا موجب افزایش صادرات خواهد شد.
: 3986

به گزارش کشاورزان پرس به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم در گفتگویی با اشاره به افزایش تولید میوه‌های گرمسیری در سال گذشته، گفت: تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اعم از خرما، مرکبات، انار، انجیر، کیوی و سایر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری در سال ۱۴۰۰ حدود نه میلیون تن بوده است.

 

به گفته وی، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری در سال جاری به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.

 

جلیلی‌مقدم، بین میوه‌های نیمه‌گرمسیری بیشترین تولید را مربوط به مرکبات و سپس خرما دانست و یادآور شد: بعد از آن انار و کیوی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

وی با اشاره به میزان صادرات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری، گفت: صادرات این محصولات در سال گذشته بالغ‌بر ۷۴۸ هزار تن بوده که ارزش آن ۵۲۸ میلیون دلار بوده است البته این میزان نسبت به سال گذشته به لحاظ ارزشی افزایش داشته است.

 

وی در پایان افزود: اصلاح و بازسازی باغات در بهبود کمی و کیفی محصول مؤثر خواهد بود و تولید محصول باکیفیت و مطابق استانداردهای روز دنیا موجب افزایش صادرات خواهد شد.

رفتن به بالا