: 734 :
کاهش قیمت مرغ

پیش بینی کاهش تولید گوشت قرمز در استان مرکزی

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: کاهش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت قرمز برای سال آینده پیش‌بینی می‌شود، به همین دلیل باید برای آن از اکنون راهکار مناسب اندیشیده شود

 به گزارش کشاورزنا مجید آذر روز شنبه ۲۶ بهمن در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد:  در ۱۰ ماهه امسال ۳۴ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ تولید شده که نسبت به سال گذشته ۶هزارتن افزایش تولید معادل ۲۰ درصد صورت گرفته است.

وی افزود: تخم مرغ با تلاش دستکاه های اجرایی در حال حاضر با نرخ مصوب در سطح استان وجود دارد و مشکلی احساس نمی‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: در خصوص توزیع مرغ، با قیمت مصوب دولت مواجه هستیم که مورد تاکید دولت است اما هزینه های تولید از جمله قیمت نهاده دولتی، هزینه سوخت، جوجه یکروزه، تلفات فصلی و ... برای تولیدکنندگان نسبت به زمان تصویب این قیمت،۲۰ درصد افزایش داشته است.

آذر ادامه داد: با وجود همه این مشکلات قیمت مصوب مرغ زنده ۱۴۴۰۰ تومان است و نهاده تا ۴۰ روزگی به مرغدار تعلق می‌گیرد که البته این تخصیص نیز مشکلاتی را به همراه دارد و شرایط تهیه نهاده با قبل بسیار تفاوت پیدا کرده است و به راحتی قابل دسترسی نیست‌.

وی اضافه کرد: با توجه به اولویت تداوم تولید، در خصوص تولید گوشت مرغ احساس خطر می‌شود به طوری که میزان جوجه ریزی از ابتدای بهمن تا الان یک‌ میلیون و ۸۹۰ هزار قطعه بوده واین در حالی است که بهمن سال گذشته سه میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: قیمت فعلی بازار در استان، قیمت معقولی است و اجرای قیمت مصوب دولتی با شرایط موجود زنگ خطر برای تولید کنندگان است.

آذر بیان کرد: سال ۹۸ تولید گوشت قرمز در استان ۵۵ هزار و ۱۰۰ تن بود که امسال به ۵۵ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است و تنها یک درصد رشد ثبت شده است.

وی افزود: با توجه به مشاهدات و وضعیت موجود، کاهش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت قرمز برای سال آینده پیش‌بینی می‌شود که باید برای آن از اکنون راهکار مناسب اندیشیده شود و تا تامین نهاده به صورت مناسب صورت نگیرد نمی‌توان انتظار اتفاقات مثبت داشت.