.jpg)
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی از پرداخت یارانه بلاعوض به تولیدکنندگان «آویشن شیرازی» خبر داد.
ادامه مطلبمدیركل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، از آغاز اجرای طرح شناسایی تقلب در زعفران خبر داد و گفت: متاسفانه در برخی غذاهای رستورانی مانند جوجه كباب زعفرانی از رنگ مصنوعی استفاده می شود.
ادامه مطلبمؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به اهمیت استراتژیک محصول زعفران از اجرای طرح پژوهشی در خصوص اصالت سنجی زعفران با هوش مصنوعی و ایجاد ارزش افزوده از ضایعات بُنه زعفران خبر داد.
ادامه مطلبمعاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از افزایش ۱۴۴درصدی میزان تولید انواع محصولات گیاهی شامل زراعی، باغی و گلخانهای در این استان نسبت به هشت سال قبل خبرداد.
ادامه مطلبشماری از کشاورزان خطه سردسیر سمیرم در جنوب اصفهان در سالهای گرم خشکسالی و کم آبی با کشت گل محمدی در صدد جایگزین کردن کشتهای کم آب به جای محصولات پرآب بر آمده اند.
ادامه مطلبمدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با اعلام خبر آغاز برداشت گل محمدی از گلستانهای این منطقه پیش بینی کرد: ۳۸ تن گل برداشت شود.
ادامه مطلبمعاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از طرحهای کارآفرین و نوآورانه مبتنی بر گیاهان دارویی حمایت میکند.
ادامه مطلبگلپر از جمله گیاهان دارویی است که علاوه بر ارزش خوراکی، در طب سنتی و صنعت داروسازی از آن استفاده فراوان میشود، این محصول در روستاهای بخش مرکزی مهریز برداشت میشود اما به رغم اهمیت و خواص زیاد آن هنوز ناشناخته مانده است .
ادامه مطلب۳۵ طرح تحقیقاتی و پژوهشی حوزه گیاهان دارویی بر اساس تفاهمنامه همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری و پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی تحت حمایت قرار میگیرند.
ادامه مطلبسرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: به منظور تغییر الگوی کشت و ترویج محصولات کم آبخواه تولید گل محمدی در اراضی کشاورزی این شهرستان نسبت به سال زارعی گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت.
ادامه مطلبگیاهان دارویی مدیر جهاد کشاورزی نمین گفت: انواع گیاهان دارویی در سطح ۱۰۵ هکتار از اراضی این شهرستان کشت شد.
ادامه مطلبمدیرجهاد کشاورزی کوهرنگ گفت: امسال برای نخستین بار از پنج جریب اراضی کشاورزی این شهرستان گیاه دارویی گل گاوزبان برداشت می شود.
ادامه مطلبمدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد با بیان این که برای نخستین بار در شهرستان فیروزآباد درخت مورینگا در سطح دو هزار و ۵۰۰ مترمربع کشت شد، گفت: همه اجزای این درخت اعم از ریشه، ساقه، پوست، گل و میوه دارای خواص دارویی، تغذیهای و بهداشتی است و در صورت سازگاری کشت با اقلیم منطقه میتواند ارزآوری خوبی برای کشاورزان داشته باشد.
ادامه مطلبمدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی این استان در سال زراعی گذشته افزایش یافته و در سایه برنامه الگوی کشت بهرهبرداران این حوزه به یکهزار و ۲۵۰ هکتار رسیده است.
ادامه مطلبمعاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: به منظور توسعه کشت گیاهان دارویی از نیمه دوم اردیبهشتماه امسال توزیع ۹۳۰ هزار اصله نشاء گیاهان دارویی در استان بین بهرهبرداران و کشاورزان آغاز میشود.
ادامه مطلباستفاده کشاورزان خراسان شمالی از کیسههای پلاستیکی برای جمعآوری پنبه، موجب افت کیفیت محصول و بیرغبتی واحدهای نساجی به خرید آن شده است.
ادامه مطلباستراحت درختان نارنج و در امان ماندن آنها از ضربات چوب و لگد برخی شهروندان همزمان با موسم شکوفهدهی به پایان رسید و کاهش رعایت شیوهنامههای کرونایی برخی مردم را پس از یکسال، بار دیگر به فکر جمعآوری شکوفههای نارنج انداخت.
ادامه مطلبرئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: این استان ظرفیت خوبی در زمینه توسعه کشت گیاهان دارویی دارد و تا کنون بیش از ۱۳۰ گونه گیاهی ارزشمند در عرصههای مرتعی استان شناسایی شده است.
ادامه مطلبمدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسانجنوبی با بیان اینکه ۸۰۰ گونه گیاه دارویی در خراسانجنوبی شناسایی شده است، گفت: خراسانجنوبی از جمله پنج استان برتر در حوزه کشت گیاهان دارویی در کشور است.
ادامه مطلبگنجینه گرانبهای گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد سالیان متمادی است که به تاراج می رود و زنگ خطر انقراض این گونه های گیاهی ارزشمند به صدا درآمده و بازار حراج آن ها داغ است.
ادامه مطلبدر صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید: الهایی زاده، سیدرمضان،1398،روش های پیشگیری و کنترل آفت کفشدوزک خربزه در محصولات کشاورزی
ادامه مطلبدشتها و دامنه کوههای آذربایجان غربی در بهار، رویشگاه گیاهانی است که هم خوراکی هستند و هم خاصیت دارویی دارند؛ این گیاهان از پیچک و کنگر گرفته تا ریواس و بسیاری از گونههای دیگر سفره های مردم استان را رنگین میکنند.
ادامه مطلبپرداخت تسهیلات ارزان برای توسعه گیاهان دارویی / هر هکتار ۱۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان / سود تسهیلات ۴ درصد این تسهیلات یکساله و چندساله است و برای گیاهان دیم و آبی پرداخت خواهد شد.
ادامه مطلبمدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: نقشه راه گیاهان دارویی در حوزه عشایری استان به زودی طراحی میشود و تسهیلات با کارمزد چهار ساله و بازپرداخت پنج ساله در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.
ادامه مطلبمدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی گفت: تسهیلات ارزان قیمت برای توسعه کشت گیاهان دارویی، توسعه کشت دیم در اراضی شیبدار و صنایع دستی به عشایر متقاضی در این استان پرداخت میشود.
ادامه مطلب