مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران:

تحویل ۳۵ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان در سال آینده

تحویل ۳۵ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان در سال آینده
مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران خبر داد: سال آینده ۳۵ هزار دستگاه تراکتور ساخت ایران تحویل کشاورزان مناطق مختلف کشور می‌شود.
: 3338

به گزارش کشاورزان پرس به نقل ار ایرنا، ناصر قربانیان روز پنجشنبه در حاشیه آیین تکریم رئیس جدید اداره فناوری و مکانیزاسیون کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل  گفت: تامین نیاز بازار بر حسب سیاست قیمت‌گذاری جدید خواهد بود و شرکت تراکتورسازی ایران آمادگی دارد تا این نیاز را به طور کامل تامین کند.

وی با اشاره به ثبت نام حدود ۴۰ هزار متقاضی خرید تراکتور از سوی کشاورزان و نمایندگی‌ها فعال در استان‌ها بیان کرد: با افزایش تولید و توزیع، سال آینده شاهد بازار سیاه و سوداگری تراکتور به عنوان مهمترین ماشین آلات مورد استفاده کشاورزان در امر تولید نخواهیم بود و ثبات قیمت به بازار برخواهد گشت.

مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران، نیاز واقعی بازار داخلی به تراکتور را حدود ۱۹ هزار دستگاه اعلام کرد و افزود: سال‌های قبل میانگین نیاز کشور به تراکتور حدود ۱۶ هزار دستگاه بود و با ادامه این میانگین، امکان تامین نیاز کشور وجود داشت و شرکت نیز بر این اساس برنامه تولید خود را اجرا کرده و فروش هم انجام می‌شد ولی بعد از سال ۱۳۹۸ تقاضا به شکل چشمگیری افزایش یافت.

وی افزایش عمومی نرخ تورم در همه بخش‌های اقتصادی کشور، تبدیل تراکتور به کالای سرمایه‌ای برای حفظ سرمایه در دست مردم و به خصوص کشاورزان، افزایش درآمد کشاورزان از تراکتور و نیز افزایش نرخ مکانیزاسیون در بخش کشاورزی کشور و به تبع آن افزایش تقاضا برای خرید را از جمله علل افزایش رغبت برای خرید تراکتور در کشور عنوان کرد.

قربانیان اضافه کرد: بر این اساس گروه صنایع تراکتورسازی ایران در پی افزایش تقاضا، تولید خود را افزایش داد و توزیع تراکتور برای بازارهای داخلی را به ۲۳ هزار دستگاه در سال رساند.

وی اضافه کرد: در پی تداوم افزایش تقاضا، برای تامین نیاز داخل، طی سه سال اخیر، سالانه ۲۶ هزار دستگاه تراکتور به متقاضیان فروخته و بخش اعظم تراکتورهای فروخته شده تحویل متقاضیان شد.

معاون بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران، افزایش تقاضا را فرصت خوبی برای همکاری این مجموعه صنعتی با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های استانی به منظور افزایش نرخ مکانیزاسیون کشاورزی در مناطق مختلف کشور عنوان کرد و گفت: با این روند، بخشی از عقب ماندگی در این عرصه جبران شده و بخشی نیز طی سال‌های آتی جبران خواهد شد.

وی همچنین گفت: تا ۶ ماهه دوم امسال گروه صنایع تراکتورسازی ایران تعهد کرده بود که با قیمت‌های قبلی حداقل ۱۰ هزار دستگاه تراکتور به طریق تسهیلاتی به متقاضیان تحویل دهد ولی در مجموع ۱۶ هزار دستگاه تراکتور با قیمت سال قبل توزیع کرد.

قربانیان با اشاره به سرکوب قیمتی تراکتور در چند سال اخیر به خصوص بروز حاشیه سود منفی میانگین ۲۶ تا ۴۸ درصد برای شرکت تراکتورسازی افزود: تا سال ۱۳۹۸ سرکوب قیمت تراکتور اتفاق افتاد به طوری که درخواست افزایش قیمت همواره با تاخیر از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان مورد موافقت قرار گرفت.

وی تاخیر در اعلام قیمت فروش تراکتور و تعلل در صدور مجوز افزایش قیمت را موجب وارد شدن خسارت هنگفت به گروه صنایع تراکتورسازی ایران عنوان کرد و ادامه داد: اگر افزایش قیمت‌های اخیر انجام نمی‌شد، این شرکت در تامین نیاز کشور زمینگیر می‌شد.

معاون بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران اضافه کرد: با مدارک و مستندات ارائه شده به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، این نهاد تصمیم به افزایش قیمت تراکتور گرفت ولی در پی این تصمیم، فشار و اعتراض وزارت جهاد کشاورزی موجب ایجاد حاشیه‌هایی برای این شرکت شد که این وضعیت همچنان ادامه دارد.

وی بیان کرد: بر اساس مصوبه هیات وزیران و جلسه چهاردهم ستاد تنظیم بازار، در ۱۲ اسفندماه امسال اعلام شد که قیمت تراکتور هم مشمول قیمت‌گذاری در ستاد تنظیم بازار شده ولی اجرای آن و اعمال قیمت‌های جدید در سال جدید خواهد بود.

قربانیان با رد افزایش قیمت محصولات گروه صنایع تراکتورسازی ایران در سال جاری در دو نوبت گفت: این شرکت در دو نوبت افزایش قیمت نداده بلکه افزایش قیمت اول اعلام شده در سال جاری، مربوط به قیمت های سال ۱۳۹۹ بود که با تاخیر اعلام شده و با همان قیمت سابق، ۱۶ هزار دستگاه تراکتور تولید و توزیع شد.

وی افزایش قیمت دوم اعلام شده را مربوط به قیمت اعلام شده در سال جاری ذکر کرد و افزود: حاشیه‌های ایجاد شده در خصوص افزایش قیمت محصول تراکتور، تنها در مورد هفت هزار دستگاه تعهد باقی مانده در قبال مشتریان است.

معاون بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران افزود: تولید کنندگان بخش صنعتی مثل تراکتورسازی نمی‌توانند در فضایی که قیمت مواد اولیه به صورت مستمر در حال افزایش است، با قیمت ثابت محصولات خود را بفروشند چرا که ۸۸ درصد قیمت تراکتور مربوط به مواد اولیه است که بیش از ۶۰ درصد آن فولاد و آهن بوده و با توجه به مصرف بیش از ۳.۵ تن فولاد در هر دستگاه تراکتور، افزایش قیمت فولاد و آهن در قیمت تمام شده این محصول تاثیر مستقیم و عمیق دارد.

وی اضافه کرد: گروه صنایع تراکتورسازی ایران در اوج موفقیت قرار دارد و هر سال به عنوان صادر کننده نمونه و ممتاز کشوری انتخاب می‌شود و تنها واحد صنعتی است که در جنس خودرو، به کشورهایی مثل هلند فرانسه بلژیک، سوئیس و آفریقای جنوبی محصول صادر می‌کند و باعث افتخار بخش صنعت کشور است.

رفتن به بالا