به گزارش کشاورزنا به نقل از خبرگزاری صنایع، الهام فتاحیفر با بیان این که حدود ۱۷۰ هزار تن قارچ خوراکی دکمهای در سطح ۸۶۰ هکتار در استانهای مختلف کشور در سال ۹۸ تولید شده است، اظهار کرد:
پیشبینی میشود ۱۸۰ هزارتن قارچ خوراکی دکمهای در سطح بیش از ۹۰۰ هکتار واحد پرورش قارچ خوراکی در سال جاری تولید شود.
معاون مدیرکل امور قارچهای خوراکی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که قارچ خوراکی در ۳۰ استان کشور تولید میشود، افزود:
براساس گزارشهای موجود تهران، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و قزوین عمده استانهای تولید کننده قارچ خوراکی کشور هستند.
ثبت نظرات و دیدگاه شما