بیات در گفتوگو با کشاورزنا به نقل از غلات نیوز اظهار کرد: استفاده از بهبوددهنده و افزودنیها در فرایند تولید نان علاوه بر اینکه برای نانوایان صرفه اقتصادی ندارد، به دلیل اینکه غالباً اطلاعات و آگاهی نانوایان به صورت تجربی بوده و آکادمیک نیست، چندان توصیه نمیشود.
وی افزود: اگر گندمهای توزیعی میان کارخانهها مدیریت شود، آسیابانان بدون دغدغه خواهند توانست آرد باکیفیت برای نانوایان تولید کنند. بیات با بیان اینکه دولت باید روی ارتقای دانش عمومی جامعه به منظور افزایش مصرف نان تیره (سبوسدار) سرمایهگذاری کند، ادامه داد: اگر سبوس آرد بیشتر باشد، روی شبکه گلوتنی و کیفیت آرد تأثیر مثبت خواهد داشت بنابراین بهتر است مسئولین تدابیری را برای افزایش تولید و مصرف نان سبوسدار بیندیشند. مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد زایندهرود در ادامه تصریح کرد: سعی ما این است که به کمک اختلاط گندمها، آردی با کیفیت مناسب و استاندارد تحویل نانوایان دهیم. بیات با بیان اینکه استفاده از بهبوددهندهها و اصلاحکنندههای آرد و نان برای سلامتی نیز چندان توصیه نمیشود، اظهار کرد: بهتر است در موارد خاص یا برای تولید آردهای صنعتی از بهبوددهندهها استفاده شود و با تأمین گندم کیفی، آرد با کیفیت مناسب تولید گردد. |
ثبت نظرات و دیدگاه شما