در گفت‌وگو با کشاورزنا به نقل از غلات نیوز مطرح شد:

به جای استفاده از اصلاح‌کننده‌ها، بهتر است روی کیفیت گندم سرمایه‌گذاری شود

 به جای استفاده از اصلاح‌کننده‌ها، بهتر است روی کیفیت گندم سرمایه‌گذاری شود
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد زاینده‌رود گفت: متأسفانه گاهی استفاده از بهبوددهنده‌ها در واحدهای خبازی اصولی نیست و نتیجه برعکس به نانوایان می‌دهد لذا بهتر است دولت روی بهبود کیفیت گندم و تولید و کشت بذرهای کیفی و مرغوب سرمایه‌گذاری کند.
: 292

بیات در گفت‌وگو با کشاورزنا به نقل از غلات نیوز اظهار کرد: استفاده از بهبوددهنده و افزودنی‌ها در فرایند تولید نان علاوه بر اینکه برای نانوایان صرفه اقتصادی ندارد، به دلیل اینکه غالباً اطلاعات و آگاهی نانوایان به صورت تجربی بوده و آکادمیک نیست، چندان توصیه نمی‌شود.
وی افزود: اگر گندم‌های توزیعی میان کارخانه‌ها مدیریت شود، آسیابانان بدون دغدغه خواهند توانست آرد باکیفیت برای نانوایان تولید کنند.
بیات با بیان اینکه دولت باید روی ارتقای دانش عمومی جامعه به منظور افزایش مصرف نان تیره (سبوس‌دار) سرمایه‌گذاری کند، ادامه داد: اگر سبوس آرد بیشتر باشد، روی شبکه گلوتنی و کیفیت آرد تأثیر مثبت خواهد داشت بنابراین بهتر است مسئولین تدابیری را برای افزایش تولید و مصرف نان سبوس‌دار بیندیشند.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد زاینده‌رود در ادامه تصریح کرد: سعی ما این است که به کمک اختلاط گندم‌ها، آردی با کیفیت مناسب و استاندارد تحویل نانوایان دهیم.
بیات با بیان اینکه استفاده از بهبوددهنده‌ها و اصلاح‌کننده‌های آرد و نان برای سلامتی نیز چندان توصیه نمی‌شود، اظهار کرد: بهتر است در موارد خاص یا برای تولید آردهای صنعتی از بهبوددهنده‌ها استفاده شود و با تأمین گندم کیفی، آرد با کیفیت مناسب تولید گردد.

 

رفتن به بالا