رئیس هیات مدیره انجمن تغذیه سالم، غلات کامل به گزارش کشاورزنا به نقل از غلات نیوز مطرح کرد:

تا زمانی که نانوا به خمیر استراحت ندهد، غنی‌سازی آرد فایده‌ای ندارد

محمد رضا خواجه
محمد‌رضا خواجه گفت: مرحله تخمیر در واحدهای نانوایی جزو ضروری‌ترین مراحل فرایند تولید نان به شمار می‌آید و در صورتی که عملیات تخمیر اصولی و استاندارد طی نشود، ارزش‌های غذایی آرد نه تنها حفظ نشده بلکه می‌تواند به ضرر مصرف‌کننده نان نیز تمام شود (آرد کامل اسید فیتیک بالایی دارد و اگر تخمیر به درستی صورت نگیرد، مانع جذب آهن خواهد شد).
: 325

          

رئیس هیات مدیره انجمن تغذیه سالم، غلات کامل ادامه داد: کارشناسان و متخصصان هم بر این عقیده‌اند که اگر نانوا به خمیر استراحت ندهد، غنی‌سازی آرد اثربخش نخواهد بود و به گفته دکتر صالحی، اگر قطر نان نازک باشد و شعله زیاد و زمان پخت کوتاه، هرنوع افزودنی دچار حرارت‌دیدگی و قبل از رسیدن به معده مردم، نابود می‌شود.

 

رفتن به بالا