بهگزارش کشاورزنا بهنقل از پایگاه اطلاعرسانی سنم مازندران، علی طبرستانی با تأکید بر ضرورت اجرای اصول، معیارها و ضوابط علمی در واحدهای تولیدی گفت: با توجه به عدم شناخت علمی کشاورزان از سیکل زندگی آفات و بیماریها، توصیههای علمی و فنی کارشناسان از طریق حضور مسئول فنی در واحدهای تولیدی، ضمن کاهش مصرف سموم و دفعات سمپاشی، افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید را به دنبال خواهد داشت.
این مسئول فنی با اشاره به اهمیت ورود دانش به عرصههای تولید اظهار کرد: با ورود کارشناسان دارای دانش فنی به عرصههای تولید و اشاعه دانش و اطلاعات کشاورزی در محیطهای کشاورزی، کیفیت و کمیت تولید در شالیزارهایی که ۲۰کیلوگرم در سال زراعی مصرف کود اوره داشتهاند، بیشتر از زمانی بوده که ۲۵۰کیلوگرم از این کود استفاده میکردند.
وی تصریح کرد: استفاده از محلولپاشی اسید آمینه خالص به جای کود اوره، علاوه بر جلوگیری از هدررفت در اراضی شالیزاری، پیشساز پروتئین در گیاه بوده و مقاومت را افزایش میدهد.
طبرستانی گفت: ارائه خدمات علمی و فنی در قالب قراردادهای سهمبری دانش از تولید و کشاورزی قراردادی که از طریق مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی که با مدیریت و نظارت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در حال انجام است، موجب توسعه تولید بر پایه دانش و افزایش بهرهوری میشود.
ثبت نظرات و دیدگاه شما