رئیس اتحادیه نانوایان سنتی همدان:

ریشه مشکلات نانوایان، دید مسئولین به این صنف است

    ریشه مشکلات نانوایان، دید مسئولین به این صنف است
اختصاصی/ ابوذرگل‌محمدی گفت: متاسفانه ریشه مشکلات نانوایان، دید مسئولین به این صنف است و دغدغه‌ها و نیازهای نانوایان نادیده گرفته می‌شود.
: 730

همه کالاها در کشور، تورم روزافزون دارند به غیر از نان و این در حالی است که هزینه‌های جانبی تولید نان، روزانه در حال افزایش است.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی همدان در گفت‌وگو با غلات نیوز تصریح کرد: متاسفانه به دلیل معضل شدید نیروی کارگر در واحدهای نان سنتی همدان، شاهد تعطیلی برخی واحدهایمان هستیم.
وی افزود: شاطران درجه یک در واحدهای نانوایی همدان با 14 ساعت فعالیت روزانه، 70 هزار تومان مزد دریافت می‌کنند و متاسفانه به دلیل نارضایتی از دستمزدها، به بهانه حقوق بهتر و بیشتر، به شهرهای دیگر مهاجرت می‌کنند.
گل‌محمدی ادامه داد: متاسفانه ریشه مشکلات نانوایان، دید مسئولین به این صنف است و دغدغه‌ها و نیازهای نانوایان نادیده گرفته می‌شود. همه کالاها در کشور تورم روزافزون دارند به غیر از نان و این در حالی است که هزینه‌های جانبی تولید نان، روزانه درحال افزایش است.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی همدان در ادامه بیان کرد: متاسفانه نانوایان تحت فشار هستند و دیگر رغبتی برای تولید نان ندارند و برخی نانوایان به دلیل تحمیل فشارهای اقتصادی، به فروش آرد به جای نان روی آورده‌اند.
گل‌محمدی با بیان اینکه دولت اگر قصد دارد نرخ نان را افزایش ندهد، فکری به حال نانوایان کرده و هزینه‌های تولید نان را مدیریت کند، اظهار کرد: اگر هدف دولت با پایین نگه داشتن نرخ نان، حمایت از مردم است پس چرا با افزایش هزینه‌های جانبی، به صنف ضعیف نانوایان که از مردم هستند، فشار می‌آورد؟
وی در خاتمه گفت: تنها راه حل مشکلات صنعت آرد و نان، اجرای قانون آزادسازی و ایجاد فضای رقابتی سالم و برابر میان نانوایان و آسیابانان در جهت ارتقای کیفیت و سلامت آرد و نان و نیز تخصیص یارانه نان به مردم است.

رفتن به بالا