به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان، تزریق 80 درصدی گندم مرغوب وارداتی به کارخانههای استان منجر به ارتقای سطح کیفی آرد شده است.
سلیمانی در گفتوگو باکشاورزنا به نقل از غلات نیوز اظهار کرد: علیرغم ارتقای کیفیت آرد در استان، متاسفانه کیفیت نان چندان افزایش نیافته است. وی افزود: رعایت عملآوری خمیر از اهمیت بالایی برخوردار است که متاسفانه در برخی واحدهای نانوایی رعایت نمیشود. سلیمانی ادامه داد: با توجه به اهمیت مهارت نانوایان در تولید نان باکیفیت، مقرر گردیده است دوره آموزش مجازی را برای نانوایان گیلان برگزار کنیم و شرکت در این دوره اجباری خواهد بود. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان در خاتمه گفت: تمام واحدهای نانوایی در سطح استان، دو بار در هفته تحت پایش و کنترل قرار میگیرند و متاسفانه شایعترین تخلفات مشاهده شده از سوی بازرسان در واحدهای خبازی، کاهش وزن چانه و فروش خارج از شبکه آرد عنوان شده که البته با متخلفان برخوردهای قانونی لازم صورت میگیرد.
ثبت نظرات و دیدگاه شما