پیش بینی کاهش تولید گوشت قرمز در استان مرکزی

کاهش قیمت مرغ
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: کاهش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت قرمز برای سال آینده پیش‌بینی می‌شود، به همین دلیل باید برای آن از اکنون راهکار مناسب اندیشیده شود
: 734

 به گزارش کشاورزنا مجید آذر روز شنبه ۲۶ بهمن در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد:  در ۱۰ ماهه امسال ۳۴ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ تولید شده که نسبت به سال گذشته ۶هزارتن افزایش تولید معادل ۲۰ درصد صورت گرفته است.

وی افزود: تخم مرغ با تلاش دستکاه های اجرایی در حال حاضر با نرخ مصوب در سطح استان وجود دارد و مشکلی احساس نمی‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: در خصوص توزیع مرغ، با قیمت مصوب دولت مواجه هستیم که مورد تاکید دولت است اما هزینه های تولید از جمله قیمت نهاده دولتی، هزینه سوخت، جوجه یکروزه، تلفات فصلی و ... برای تولیدکنندگان نسبت به زمان تصویب این قیمت،۲۰ درصد افزایش داشته است.

آذر ادامه داد: با وجود همه این مشکلات قیمت مصوب مرغ زنده ۱۴۴۰۰ تومان است و نهاده تا ۴۰ روزگی به مرغدار تعلق می‌گیرد که البته این تخصیص نیز مشکلاتی را به همراه دارد و شرایط تهیه نهاده با قبل بسیار تفاوت پیدا کرده است و به راحتی قابل دسترسی نیست‌.

وی اضافه کرد: با توجه به اولویت تداوم تولید، در خصوص تولید گوشت مرغ احساس خطر می‌شود به طوری که میزان جوجه ریزی از ابتدای بهمن تا الان یک‌ میلیون و ۸۹۰ هزار قطعه بوده واین در حالی است که بهمن سال گذشته سه میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: قیمت فعلی بازار در استان، قیمت معقولی است و اجرای قیمت مصوب دولتی با شرایط موجود زنگ خطر برای تولید کنندگان است.

آذر بیان کرد: سال ۹۸ تولید گوشت قرمز در استان ۵۵ هزار و ۱۰۰ تن بود که امسال به ۵۵ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است و تنها یک درصد رشد ثبت شده است.

وی افزود: با توجه به مشاهدات و وضعیت موجود، کاهش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت قرمز برای سال آینده پیش‌بینی می‌شود که باید برای آن از اکنون راهکار مناسب اندیشیده شود و تا تامین نهاده به صورت مناسب صورت نگیرد نمی‌توان انتظار اتفاقات مثبت داشت.

رفتن به بالا